Què és el Reiki?

Què és el Reiki?

El Reiki és una tècnica japonesa de reducció de l’estrès i de relaxació, que també promou la curació de diferents patologies. S’administra mitjançant la “imposició de mans” i es basa en el concepte de “l’energia de la força vital invisible” que flueix per tots nosaltres i és el que ens fa ser vius. Aquesta energia interpreta tot l’Univers, sostenint i harmonitzant la vida biològica en tota la seva complexitat. Si aquesta energia vital és baixa, llavors és més probable que estiguem malalts o estressats, però si és alta, estem preparats per viure més feliços i saludables.

La paraula Reiki està feta de dues paraules japoneses: Rei que significa “Saviesa de Déu o Poder Superior” i Ki, que és “energia de la força vital”.  Així doncs, la unió d’aquests dos termes, REI+KI, és el concepte japonès que s’utilitza per a denominar un sistema de sanació natural que consisteix a canalitzar aquesta energia a través de les mans o dit d’una altra manera: energia de la força vital guiada espiritualment.

Beneficis del Reiki

Cada persona viu i interpreta el Reiki a la seva pròpia manera, però és bastant comú que durant una sessió de Reiki es senti com una resplendor que flueix a través de tu i el teu voltant. Aquesta és l’experimentació de l’energia de força vital. El Reiki tracta a tota la persona en el seu conjunt, incloent el cos, les emocions, la ment i l’esperit, creant molts efectes beneficiosos que inclouen relaxació i sentiments de pau, seguretat i benestar.
El Reiki és un mètode senzill, natural i segur de curació espiritual i autoavaluació que tothom pot utilitzar. Ha estat eficaç per ajudar a pràcticament totes les malalties conegudes i sempre crea un efecte beneficiós. També treballa conjuntament amb totes les altres tècniques mèdiques o terapèutiques per alleujar els efectes secundaris i promoure la recuperació.

 

Puc jo aprendre Reiki?

El Reiki és una tècnica sorprenentment senzilla d’aprendre, la capacitat de practicar Reiki no s’ensenya en el sentit habitual, sinó que es transfereix a l’alumne durant l’experimentació dins una classe de Reiki. Aquesta habilitat es transmet durant una “sintonització” de la mà d’un mestre de Reiki i permet a l’alumne aprofitar un subministrament il·limitat de “energia de la força vital” per millorar la salut i millorar la qualitat de vida.

El seu aprenentatge no depèn de la capacitat intel·lectual o del desenvolupament espiritual i, per tant, està disponible per a tothom. S’ha ensenyat amb èxit a milers de persones de totes les edats i procedències. Tot i que el Reiki és de naturalesa espiritual, no és una religió. No té dogma i per tant, no hi ha res que heu de creure per aprendre i utilitzar Reiki. De fet, el Reiki no depèn de la creença i funcionarà tant si creieu com si no.

 

Taller d’iniciació de Primer Nivell de Reiki.

Si estàs interessat en rebre formació de Reiki, et proposem el nostre Taller d’iniciació de Primer Nivell de Reiki al nostre centre de Terrassa.

En aquest primer nivell, tindràs els primers contactes amb l’energia Reiki canalitzada pel mateix. A més del manual rebràs una iniciació de 1r nivell i t’ensenyarem les posicions de les mans per transmetre l’energia.
A través d’aquesta iniciació els teus centres d’energia, anomenats chakres s’aniran desbloquejant i obrint els canals energètics per poder canalitzar aquesta meravellosa energia. Et permetrà desenvolupar la teva intuïció i millorar la teva vida diària, ajudant els altres i a tu mateix a sanar-te física, mental i emocionalment.


Imparteix: Montse Viciana (Mestra de Reiki)
Inclou dossier i diploma acreditatiu.

Pots demanar tota la informació addicional que precisis aquí.

T’encoratgem a provar aquesta tècnica de sanació mil·lenària per aprofitar tots els seus beneficis i gaudir una vida més plena i saludable!