diacom

SALUD / DIAGNOSI / BENESTAR 

DIACOM és un equip de bio-ressonància que treballa per a diagnosticar i tractar els símptomes de les malalties, amb vibracions electromagnètiques de molt baixa freqüència, en grau de poder transmetre informació al cervell humà, per sobre dels sentits normals.
mandala-1301771_640

Benvinguts a la medicina Bioenergètica

 

Què és la medicina bioenergètica?

La bioenergètica és una part de la biologia molt relacionada amb la química física, que s’encarrega de l’estudi dels processos d’absorció, transformació i lliurament d’energia en els sistemes biològics. Així, la bioenergia és un dels molts termes emprats per a descriure el camp d’energia que envolta a tot ésser vivent. L’ésser humà a més de la seva energia física, està constituït per energies de diferents tipus, tals com: energia mental, emocional i espiritual. Al llarg del temps moltes cultures de diferents parts del món han identificat i reconegut una energia no física: els yoguis de l’Índia li diuen prana, els acupuntors xinesos la coneixen com a chi i avui dia en física es refereixen a ella com l’aura. La medicina bioenergètica és doncs, un sistema mèdic auxiliar per al pre-diagnòstic i teràpia que aplica sobre la bioenergia pròpia de tots els éssers vius i que funciona sota els principis de la física quàntica i la medicina energètica.

A un organisme sa, es dona naturalment un continu flux d’energia i per tant la seva bioenergia és equilibrada. Quan l’activitat d’alguna d’aquestes energies pateix alguna anomalia per exemple, degut a l’estrès, l’exposició a certs tòxics ( pol·lució, químics, tabaquisme, mala alimentació), emocions negatives, etc apareixen interrupcions en aquest flux d’energia i comencen a manifestar-se diferents símptomes o directament condicions patològiques agudes físiques o psicològiques com per exemple insomni, depressió, angoixa, agitació o diferents trastorns mentals.

Les malalties que són produïdes per aquest tipus de bioenergies desequilibrades se les coneix en el camp de la medicina al·lopàtica com a “malalties psicosomàtiques”.

 

Com apliquem la medicina bioenèrgetica a Nordholistic?

 

Servei de Diagnosi

A Nordholistic fem servir un equip de diagnòstic bioenergètic, El Quantum Resonance Magnetic Analyzer. Aquest mètode d’anàlisi de ressonància magnètica és un emergent mètode de detecció espectral, ràpid, precís i no invasiu que ho fa especialment apropiat per a la comprovació de possibles estats anormals de salut. Els principals elements d’anàlisis inclouen la condició cardiovascular i cerebrovascular, la densitat mineral òssia, els oligoelements, el metalls pesats en sang, el reumatisme, els pulmons i el tracte respiratori, la nefropatia, el sucre en sang, l’estómac i els intestins, el fetge i la vesícula, els nervis cranials, ginecologia, la pròstata, malaltia dels ossos, rastres de seleni, ferro, zinc i calci, etc.

Sense necessitat d’agulles, sense extracció de sang i sense proves complexes o invasives, podem conèixer l’estat de salut del pacient amb aquesta tecnologia en biorresonància magnètica.

Una vegada realitzat aquest diagnòstic, la nostra terapeuta especialitzada entregarà al pacient 2 tipus d’informes sobre el seu estat i ja estarà en disposició d’oferir-li un ventall de teràpies, tècniques i disciplines per a equilibrar energèticament les diferents àrees, òrgans, sistemes o emocions en risc.

Teràpies de biorresonància

A Nordholistic fem servir dos dispositius d’alta tecnologia i contrastada efectivitat: Diacom i Diacom-Plazmotronic.

 

DIACOM

 

Què és Diacom i com funciona?

Malgrat que l’ésser humà te una capacitat inherent per detectar els camps bioenergètics ( amb el Reiki inclús es poden tractar mitjançant la imposició de mans) les malalties psicosomàtiques continuen sent massa complexes per a ser tractades amb precisió sense un equip científic.

Diacom és un dispositiu que ajuda en el diagnòstic de l’estat integral del pacient detectant els desequilibris energètics a gran velocitat i avaluant l’estat energètic de les cèl·lules del pacient en una pantalla, on un model virtual dels òrgans és mostrat amb colors, per a oferir-nos més claredat.

Un cop realitzat el procés de diagnosi, el  potent programari de Diacom formula les correccions necessàries i mitjançant uns senyals sonors als quals poden respondre els teixits humans, s’activa la regeneració de les cèl·lules.

Podem posar l’exemple de dues guitarres posades una al davant de l’altra. Si s’agafa una guitarra i es prem una de les seves cordes, es notarà com la mateixa corda comença a vibrar en la segona guitarra sense ser tocada. Aquest fenomen succeeix perquè totes dues cordes vibren en el mateix nivell d’amplitud i longitud de “freqüència”. Així funciona Diacom.

 

Funcions del Diacom

 • Funció de detecció i revisió mèdica automàtica de 12 sistemes (cor, pulmó, cervell, fetge, etc…) Els usuaris poden veure els seus òrgans actualment, en el passat i la tendència de la seva salut en un període 3 a 5 anys.
 • Pot analitzar aliments i productes per a la salut verificant si poden tenir un efecte beneficiós o nociu.
 • Tractament i reparació mitjançant freqüències especifiques per a cada cas, aquestes funcions reparen i restableixen l’energia en la cèl·lula i ataquen en etapes primerenques les malalties fins i tot preventivament. Aquest efecte és aplicable especialment per a la reparació de punts de dolor amb efecte curatiu auxiliar.

 

Qui pot beneficiar-se d’un tractament de Diacom?

Nens a partir de 6/8 anys, joves, adults, gent gran o embarassades. També els animals es poden tractar amb Diacom.

 

Quines patologies tractem amb Diacom?

El ventall de les patologies que son susceptibles d’ésser tractades amb el Diacom és molt ampli i abasta pràcticament qualsevol part del cos.

 • Sistema hormonal i endocrí (obesitat, diabetis)
 • Òrgan interns.
 • Alleujament de migranyes, dolors crònics o fibromiàlgia.
 • Problemes circulatoris i respiratoris ( al·lèrgies).
 • Efectes secundaris de la quimioteràpia o radioteràpia.
 • Problemes als aparells reproductors ( urologia i ginecologia)
 • Lesions musculars i vertebrals
 • Insomni, qualitat de somni, disminució dels roncs.
 • Donar suport rendiment esportiu.
 • Qüestions estètiques:  línies d’expressió, alopècia, reducció de greix corporal o anti-envelliment.

 

Quins beneficis puc obtenir?

Amb Diacom et podrem ajudar a millorar qualsevol estat de salut ja que:

· Dóna un diagnòstic de l’estat de salut energètic global de la persona a nivell físic.
· És un fort regulador del Sistema Immune.
· Ajuda a tornar a un estat de salut a òrgans, glàndules, emocions, sistema hormonals etc…
· Ajuda a desintoxicar les cèl·lules de substàncies nocives.
· Actuant a nivell cel·lular és possible tractar qualsevol patiment, present o futur.

 

En què consisteix una sessió?

La teràpia amb Diacom és un sistema indolor i no invasiu, sense efectes secundaris ni molèsties pel pacient, al que si posaran uns auriculars i es mantindrà assentat en una postura còmoda per a ell durant tot el temps que duri la sessió ( aproximadament 1 hora a partir de la primera sessió, que pot durar fins a 1,30 hrs).

 

Quantes sessions calen?

És molt difícil avançar quantes sessions li caldran al pacient ja que això dependrà de l’anàlisi i dels punts de desequilibri que trobi el dispositiu, però per normal general per assumptes aguts i puntuals es requereixen de 4 a 6 sessions i per malalties cròniques totes aquelles que el pacient ho necessiti.

 

PLAZMOTRONIC

 

Què és el generador de plasma Diacom-Plazmotronic i com funciona?

El generador de plasma Diacom-Plazmotronic és un dispositiu electrònic que amb l’ajuda de freqüències electromagnètiques, pot destruir els micro-organismes, (patògens, virus, bacteris, paràsits) que es poden trobar en el cos humà i causar diverses malalties.

El generador de plasma es pot executar durant diverses hores en una habitació, i és un sistema ideat per a generar un efecte elèctric contra els microorganismes, que el sistema immune no pot eliminar normalment, mentre que al mateix temps preserva la condició saludable del pacient i la funció biològica.

El sistema Plazmotronic es pot ultilitzar individualment o com a el complement perfecte de les teràpies Diacom.

Per a diagnosticar quin tipus de microorganisme té el pacient, ens donem suport amb el dispositiu Diacom. Una vegada que coneixem quin tipus de microbi té el pacient, apliquem amb l’equip PLAZMOTRONIC, la freqüència exacta del microbi per a destruir el seu ADN i eliminar-lo del sistema.

 

Quines patologies tractem amb Diacom-Plazmotronic?

Aquest sistema ajuda a molts pacients a eliminar del seu sistema, microorganismes nocius com, E coli, Staphylococcus, Streptococcus, amoebas, influenza, papil·loma, parainfluenza, tifoidea, herpes, càndida, varicel·la i d’altres.

Per un altra banda, també hi ha freqüències específiques per a estimular i regenerar òrgans, sistemes, i teixits; unes altres que ajuden a pujar les defenses, a pujar la producció hormonal, regenerar lligaments, cartílag, pell, i nervis; reduir el dolor, millorar el funcionament hepàtic i renal, realitzar teràpia de Detox, així com per a relaxar músculs i un llarg etc.

 

Qui pot beneficiar-se?

Nens a partir de 0 anys, joves, adults, gent gran o embarassades. També els animals es poden tractar amb Plazmotronic.

 

En que consisteix una sessió?

El dispositiu Plazmotronic no necessita de contacte directe amb el pacient per aplicar tots es seus beneficis ja que funciona mitjançant ones electromagnètiques que flueixen per l’ambient. La teràpia amb Plazmotronic és un sistema indolor i no invasiu, sense efectes secundaris ni molèsties pel pacient que es mantindrà assentat en una postura còmoda per a ell durant tot el temps que duri la sessió.

 

Quantes sessions calen?

Normalment, quan la freqüència que s’aplica és l’exacta, amb un o dos tractaments de 45 minuts s’elimina totalment el microorganisme del cos. No obstant això, en casos molt crònics es necessiten diversos tractaments, pel fet que és molt comú que diversos microbis infectin diferents sistemes del cos del pacient, fent que el seu sistema immune es trobi feble.

Diacom Terrassa

DIACOM

PLAZMOTRONIC

PLAZMOTRONIC

SERVEI DE DIAGNOSI

SERVEI DE DIAGNOSI