Skip to content

plazmotronic

SALUD / DIAGNOSI / BENESTAR 

El generador de plasma Diacom-Plazmotronic és un dispositiu electrònic que amb l’ajuda de freqüències electromagnètiques, pot destruir els micro-organismes, (patògens, virus, bacteris, paràsits) que es poden trobar en el cos humà i causar diverses malalties.
mandala-1301771_640

PLAZMOTRONIC

 

Què és el generador de plasma Diacom-Plazmotronic i com funciona?

El generador de plasma Diacom-Plazmotronic és un dispositiu electrònic que amb l’ajuda de freqüències electromagnètiques, pot destruir els micro-organismes, (patògens, virus, bacteris, paràsits) que es poden trobar en el cos humà i causar diverses malalties.

El generador de plasma es pot executar durant diverses hores en una habitació, i és un sistema ideat per a generar un efecte elèctric contra els microorganismes, que el sistema immune no pot eliminar normalment, mentre que al mateix temps preserva la condició saludable de la persona i la funció biològica.

El sistema Plazmotronic es pot ultilitzar individualment o com a el complement perfecte de les teràpies Diacom.

Per a diagnosticar quin tipus de microorganisme té la persona, ens donem suport amb el dispositiu Diacom. Una vegada que coneixem quin tipus de microbi té la persona, apliquem amb l’equip PLAZMOTRONIC, la freqüència exacta del microbi per a destruir el seu ADN i eliminar-lo del sistema.

 

Quines patologies tractem amb Diacom-Plazmotronic?

Aquest sistema ajuda a moltes persones a eliminar del seu sistema, microorganismes nocius com, E coli, Staphylococcus, Streptococcus, amoebas, influenza, papil·loma, parainfluenza, tifoidea, herpes, càndida, varicel·la i d’altres.

Per un altra banda, també hi ha freqüències específiques per a estimular i regenerar òrgans, sistemes, i teixits; unes altres que ajuden a pujar les defenses, a pujar la producció hormonal, regenerar lligaments, cartílags, pell, i nervis; reduir el dolor, millorar el funcionament hepàtic i renal, realitzar teràpia de Detox, així com per a relaxar músculs i un llarg etc.

 

Qui pot beneficiar-se?

Nens a partir de 0 anys, joves, adults, gent gran o embarassades. També els animals es poden tractar amb Plazmotronic.

 

En que consisteix una sessió?

El dispositiu Plazmotronic no necessita de contacte directe amb la persona per aplicar tots els seus beneficis ja que funciona mitjançant ones electromagnètiques que flueixen per l’ambient. La teràpia amb Plazmotronic és un sistema indolor i no invasiu, sense efectes secundaris ni molèsties per a la persona que es mantindrà asseguda en una postura còmoda per a ell/a durant tot el temps que duri la sessió.

 

Quantes sessions calen?

Normalment, quan la freqüència que s’aplica és l’exacta, amb un o dos tractaments de 45 minuts s’elimina totalment el microorganisme del cos. No obstant això, en casos molt crònics es necessiten diversos tractaments, pel fet que és molt comú que diversos microbis infectin diferents sistemes del cos de la persona, fent que el seu sistema immune es trobi feble.

Diacom Terrassa

DIACOM

PLAZMOTRONIC

PLAZMOTRONIC

SERVEI DE DIAGNOSI

SERVEI DE DIAGNOSI