Skip to content

SOBRE NOSALTRES

espirall

Som Josep Farell i Montse Viciana, som instructors de ioga i coachs.

Ens mou el nostre entusiasme per la Vida, la Mare Terra i els essers que la habitem.

Creiem que un mon millor és possible i volem contribuir aportant el que nosaltres sabem fer, mitjançant els diferents tipus de ioga, Coaching, tècniques d’harmonització com el Diacom NLS i Reiki.

Nordholistic neix del nostre Amor per la Pau, l’Harmonia i l’Equilibri Universal.

20170724_094

MONTSERRAT VICIANA

Hola!! Sóc Montserrat Viciana, des de fa més de 9 anys el món del creixement personal m’entusiasme, un dels meus primers passos va ser a partir del 2008, vaig tenir l’oportunitat de realitzar un curs d’Intel·ligència Emocional a la Cecot. A partir d’aquest curs, vaig sentir la inquietud de seguir creixent, aprenent i evolucionant com a ésser humà. Vaig realitzar un curs de Coaching a la Funció Directiva i un altre de Coaching Organitzacional Sistèmic, m’apassionava tot el que aprenia i cada vegada tenia més curiositat. El 2011 vaig realitzar un curs de PNL Programació Neurolingüística, continuava descobrint, desaprenent i aprenent noves maneres d’entendre i viure la vida. Un món ple de possibilitats s’obrien davant meu.

El Coaching ressonava en el meu interior, i em fascinava i apassionava la professió de Coach i Facilitadora de Coaching, vaig seguir la meva formació des del 2011 fins al 2014 a l’Escola de Coaching Sostenible a Barcelona, acompanyada per la seva directora Antònia Martin, vaig anar descobrint i integrant una nova versió de mi mateixa, sent coherent amb els meus valors i sentint que aquesta professió és el meu camí de vida. Acompanyar les persones a descobrir el seu gran potencial, regalar preguntes poderoses que siguin útils i sanes per aconseguir els objectius personals de cadascú, respectant el ritme de cada persona.
A partir del 2014 vaig prendre la decisió de deixar la meva feina d’administrativa/comptable a una empresa de moda femenina després de 38 anys, per dedicar tota la meva energia al que m’entusiasma. Sento que la meva missió és acompanyar les persones en el seu creixement personal oferint un servei de qualitat.

Sento que un món millor és possible, i jo puc aportar el meu granet de sorra.

A part del coaching, el ioga és una altra de les meves grans passions. Porto més de 14 anys practicant-lo. A partir del 2015 decideixo formar-me com a instructora de Asthanga Ioga i Ioga Progressiu amb el mestre Ricardo Ferrer del IEY Institut Europeu de Ioga. Aquest mateix any la meva passió pel Ioga em fa desplaçar-me a Màlaga per realitzar un intensiu de Ioga per a nens amb Susana Rojas de l’IEY Institut Europeu de Ioga, una experiència meravellosa per compartir aquesta filosofia de vida amb els més petits.

A l’2016 em formo com a instructora de Hatha-Vinysa & Power Ioga i Ioga Terapèutic & Body Intelligence en IEY Institut Europeu de Ioga realitzant diversos seminaris de Meditació.

Em sento alegre d’estar aquí i ara i compartir-lo amb vosaltres.

JOSEP FARELL

Hola !!! Sóc Josep Farell.

Qui som? Per a que estem aquí? Aquestes son preguntes tan antigues que es perden en el temps, des de que la humanitat ha tingut consciencia.

Des de sempre que he tingut interès per qüestionar-me les coses i qüestionar-les també als demes per trobar llum a cada cosa. Aquesta curiositat m’ha portat a experimentar en diferents situacions des de dins i des de fora, per trobar l’equilibri i harmonia en cada moment.

 

He tingut la “sort” de que la vida em poses grans mestres en el meu camí, des de grans personatges a persones humils, els quals m’han aportat experiències i ensenyances de vida, a experimentar amb el plaer i el dolor, a responsabilitzar-me de les meves accions, sabent que no som responsables del que ens arriba (del que hi ha a fora), però si que som responsables, cadascú, del que volem fer amb el que hi ha i de com intervenim.

 

La meva trajectòria d’experiència vital comença al 1961, any en que vaig néixer a aquesta vida. Des de aquest moment, he tingut i tinc, grans mestres (pares, avis, germana, filla, parella, família, mestres d’escola, amics, mestres de coaching i de ioga i essers de molt elevada consciencia), als quals dono les gràcies per facilitar-me treure el millor de mi mateix en cada moment.

 

La curiositat per aprendre més de les relacions humanes, em va portar a l’any 2008 a fer un curs d’Intel·ligència Emocional. A partir d’aquell moment es va obrir un mon davant meu que volia explorar.

Vaig continuar formant-me en Coaching Organitzacional Sistèmic, Habilitats comunicatives, P.N.L., fins arribar a realitzar la formació de Coaching Personal a l’escola de Coaching Sostenible, on vaig obtenir la certificació per la OCC-Internacional.

En el meu procés evolutiu, la vida em va conduir a trobar-me persones amb les que vaig experimentar la meditació zen i tècniques energètiques que em van portar a practicar ioga, entenen que el ioga no es una religió, sinó que es un mètode que mitjançant una sèrie de tècniques i coneixements, porta cap a la pau i l’harmonia interna. Vaig continuar formant-me com a instructor de ioga, realitzant formacions de Hatha-ioga&Vinyasa, Power Ioga, Ashtanga Ioga, Rocket ioga, Ioga Restauratiu, Yin ioga, obtenint l’acreditació professional.

Havent experimentat els canvis beneficiosos que es van produir en mi, vaig sentir que tenia de compartir tot el que estava aprenent amb les persones que volguessin evolucionar holisticament i aconseguir l’equilibri interior

Em sento entusiasmat de estar ara i aquí i compartir-ho amb vosaltres !!!

 

WhatsApp Image 2024-01-07 at 20.05.27

Els nostres col·laboradors

Ens estimem la nostra feina i per això ens envoltem de persones que senten el mateix
Us presentem els nostres col·laboradors, amics i companys de camí
Realitza sessions de Bioresonància magnètica o quàntica amb Scio-Quantum

Antonio Gómez Acosta

Realitza sessions de Bioresonància magnètica o quàntica amb Scio-Quantum
Psicoterapeuta, terapies regressives i hipnosi. Tarotista

Miriam Belin

Psicoterapeuta, terapies regressives i hipnosi. Tarotista