Skip to content

SOBRE NOSALTRES

espirall

Som Josep Farell i Montse Viciana, som coachs i professors de ioga.

Ens mou la nostre passió per la Vida, la Mare Terra i els essers que la habitem.

Creiem que un mon millor és possible i volem contribuir aportant el que nosaltres sabem fer, mitjançant el Coaching, diferents tipus de ioga, tecniques d’armonitzacio com el Diacom NLS i Reiki.

Nordholistic neix del nostre Amor per la Pau, l’Harmonia i l’Equilibri Universal.

20170724_094

MONTSERRAT VICIANA

Hola!! Sóc Montserrat Viciana, des de fa més de 9 anys el món del creixement personal m’apassiona, un dels meus primers passos va ser a partir del 2008, vaig tenir l’oportunitat de realitzar un curs d’Intel·ligència Emocional a la Cecot. A partir d’aquest curs, vaig sentir la inquietud de seguir creixent, aprenent i evolucionant com a ésser humà. Vaig realitzar un curs de Coaching a la Funció Directiva i un altre de Coaching Organitzacional Sistèmic, m’apassionava tot el que aprenia i cada vegada tenia més curiositat. El 2011 vaig realitzar un curs de PNL Programació Neurolingüística, continuava descobrint, desaprenent i aprenent noves maneres d’entendre i viure la vida. Un món ple de possibilitats s’obrien davant meu.

El Coaching ressonava en el meu interior, i em fascinava i apassionava la professió de Coach i Facilitadora de Coaching, vaig seguir la meva formació des del 2011 fins al 2014 a l’Escola de Coaching Sostenible a Barcelona, acompanyada per la seva directora Antònia Martin, vaig anar descobrint i integrant una nova versió de mi mateixa, sent coherent amb els meus valors i sentint que aquesta professió és el meu camí de vida. Acompanyar les persones a descobrir el seu gran potencial, regalar preguntes poderoses que siguin útils i sanes per aconseguir els objectius personals de cadascú, respectant el ritme de cada persona.
A partir del 2014 vaig prendre la decisió de deixar la meva feina d’administrativa/comptable a una empresa de moda femenina després de 38 anys, per dedicar tota la meva energia al que m’apassiona. Sento que la meva missió és acompanyar les persones en el seu creixement personal oferint un servei de qualitat.

Sento que un món millor és possible, i jo puc aportar el meu granet de sorra.

A part del coaching, el ioga és una altra de les meves grans passions. Porto més de 14 anys practicant-lo. A partir del 2015 decideixo formar-me com a instructora de Asthanga Ioga i Ioga Progressiu amb el mestre Ricardo Ferrer del IEY Institut Europeu de Ioga. Aquest mateix any la meva passió pel Ioga em fa desplaçar-me a Màlaga per realitzar un intensiu de Ioga per a nens amb Susana Rojas de l’IEY Institut Europeu de Ioga, una experiència meravellosa per compartir aquesta filosofia de vida amb els més petits.

A l’2016 em formo com a instructora de Hatha-Vinysa & Power Ioga i Ioga Terapèutic & Body Intelligence en IEY Institut Europeu de Ioga realitzant diversos seminaris de Meditació.

Em sento alegre d’estar aquí i ara i compartir-lo amb vosaltres.

JOSEP FARELL

Hola !!! Sóc Josep Farell. Sempre he sentit curiositat per saber com estan fetes les coses, comprendre el seu funcionament i entendre la nostre relació amb elles. Quan vaig acabar la E.G.B. em vaig posar a estudiar tècnic d’automoció. Als 16 anys vaig entrar a treballar al taller del meu pare, al mateix temps que continuava amb els estudis. Al costat del meu pare vaig aprendre el funcionament de tots els elements dels automòbils i de les relacions personals. Vaig continuar estudiant, fent cursos de les noves tecnologies que s’anaven aplicant en el mon de l’automoció. Gaudia tant de la reparació dels automòbils, com de la relació que tenia amb les persones que els conduïen.

La meva curiositat per aprendre més de les relacions personals, em va portar a l’any 2008 a fer un curs d’Intel·ligència Emocional. A partir d’aquell moment es va obrir un mon davant meu que volia explorar. Vaig continuar amb un curs de Coaching Organitzacional Sistèmic, Habilitats comunicatives, P.N.L., fins arribar a realitzar un curs de Coaching Personal a l’escola de Coaching Sostenible. Acompanyat per la seva directora Antònia Martin, es va produir el gran canvi: vaig sentir que tenia de compartir tot el que estava aprenent amb les persones que volguessin créixer emocionalment i aconseguir l’equilibri interior. Vaig continuar formant-me com Coach Empresarial i Facilitador de Coaching.

El 2013 vaig començar a compaginar la professió de reparador d’automòbils i les sessions de Coaching. Vaig sentir que les dues professions demanaven el 100% d’atenció i vaig decidir dedicar el 100% de la meva atenció al mon del creixement personal. Fins aleshores, el que millor sabia fer per les persones, era reparar els automòbils que conduïen, però amb els nous coneixements i habilitats adquirides, crec que puc ser més útil a les persones en l’acompanyament del auto-coneixement i creixement personal en tota la seva amplitud.

El 2015 vaig ampliar el meu coneixement humà i espiritual a través de la meva passió per el ioga formant-me per ser Instructor de ioga i realitzant diversos seminaris de Meditació.

Em sento alegre de estar ara i aquí i compartir-ho amb vosaltres.

20170724_067

Els nostres col·laboradors

Ens estimem la nostra feina i per això ens envoltem de persones que senten el mateix
Us presentem els nostres col·laboradors, amics i companys de camí
Realitza sessions de Bioresonància magnètica o quàntica amb Scio-Quantum

Antonio Gómez Acosta

Realitza sessions de Bioresonància magnètica o quàntica amb Scio-Quantum
Psicoterapeuta, terapies regressives i hipnosi. Tarotista

Miriam Belin

Psicoterapeuta, terapies regressives i hipnosi. Tarotista