Skip to content

frec balance

SALUD / DIAGNOSI / BENESTAR 

Amb l’equip FREC BALANCE, amb un mètode revolucionari, aconseguim transformar les ones sonores i generar camps electromagnètics, per a poder transmetre al cos per biorresonancia, totes les freqüències, amb una combinació exacta del que anomenem (2 en 1)
mandala-1301771_640

FREC BALANCE

 

Fins ara, ja disposàvem o coneixíem la possibilitat de milers de tractaments amb freqüències, gràcies a estudis en tota la història de grans investigadors, Doctors i professionals que han lluitat i lluiten per aconseguir la bona salut de l’ésser humà. A tot el món està més que constatat i reconegut, els resultats obtinguts, amb l’aplicació de les freqüències del Dr. Royal Rife i no sols aquestes, recerques i estudis també han confirmat el seu bon resultat aplicant també, les freqüències del Dr. Nogier, Dr. Bahr (freqüències de Chakras), Dr. Reininger (freqüències de Meridians) i la Dra. Hulda Clark (Freqüències per a eliminar microorganismes).


LES FREQÜÈNCIES (Rife, Nogier, Bahr (Chakras), Reininger (Meridians)
UTILITZADES COM A TERÀPIA D’ONES SONORES


La teràpia amb ones sonores es basa en les recerques realitzades en 1939 pel doctor Schliephake i avui dia s’empra amb èxit, en diferents països.
Aquesta teràpia indueix en el cos ones sonores a unes certes freqüències per a activar les cèl·lules i revitalitzar-les; només que, gràcies al conegut fenomen físic de la ressonància, la vibració no es queda en la superfície sinó que penetra fins a 6 centímetres en el teixit orgànic. És a dir, fins a l’interior de les articulacions, ossos i tendons. D’aquesta manera l’acció de les ones sonores activa el moviment de les cèl·lules, estimula la seva regeneració i accelera el procés de curació del cos. En resum, es reactiva l’activitat funcional d’aquelles zones del cos que causen dolor com és el cas de les articulacions, músculs, tendons o ossos.

 

METODOLOGIA


Les freqüències sonores, són transmeses amb un ordinador al generador i amb una combinació exacta a cada moment, he individualitzada, genera un estímul elèctric de baixa intensitat freqüenciat, capaç de restaurar el patró freqüencial desharmònic en harmònic.

 

Diacom Terrassa

FREC BALANCE

FREC BALANCE

FREC BALANCE