Skip to content

COACHING

PROPÒSITS / CONEXIÓ / TRANSFORMACIÓ / POTENCIAL / CONSCIÈNCIA

El Coaching s\’ha definit de moltes maneres però en essència és:

Ajudar una persona a canviar en la forma en què ho desitja i a anar en la direcció que vol anar.

Donar suport per a que la persona es converteixi en qui vol ser.

Fomenta la consciència i permet el canvi.

mandala-3225164_1280
Desbloqueja el potencial d\’una persona per a maximitzar el seu rendiment. El Coaching ajuda a aprendre en lloc d\’ensenyar.

El Coaching ha estat tradicionalment associat amb l\’esport. Cada atleta professional té un coach, però als darrers anys anys, el Coaching s\’ha descobert com una eina molt valuosa en tots els aspectes de la vida, així com també a l\’esport.
Ara, ja és bastant normal conèixer persones que treballen amb un coach per tal d\’ aconseguir les seves metes en la seva vida, be sigui en aspectes professionals com personals i és que el Coaching és bàsicament això:  una associació entre un coach i un client.

El coach ajuda el client per aconseguir la millor versió de si mateix i per a produir els resultats que vol en la seva vida personal i professional. El Coaching assegura que el client pot donar el millor, aprendre i desenvolupar-se en la forma que desitgi.

I cóm ho fem?

Mitjançant preguntes sanes i útils, sense afegir, dirigir, ni assessorar, en un procés creatiu que convida a l’acció per assolir els objectius proposats per la persona.

El coach en l\’ús de les seves competències, té en compte a la persona en les seves 5 dimensions (emocional, mental, lingüística, corporal i energètica) i la seva relació amb l\’entorn, per generar en aquesta, tant la reflexió com l\’increment de consciència i la presa de decisions. Es tracta d\’activar la persona sense afegir, dirigir ni assessorar; només amb preguntes útils.

  • Sents que vols fer un canvi en la teva vida i et falten eines per realitzar-lo?
  • Què et passa quan buscant resultats diferents obtens sempre el mateix?

El Coaching ens connecta amb els nostres recursos i la capacitat de gestionar-los.

El Coaching no és una teràpia, la relació que s\’estableix entre el coach i tu es fonamenta principalment en la confiança, la confidencialitat i el compromís entre les dues parts.

Et proposem una primera cita per avaluar la teva situació i les teves motivacions i interessos.
És totalment gratuïta i en ella et donarem tota la informació que necessites per iniciar el teu procés de canvi!