Seminari Cap de setmana: SANA LA TEVA VIDA

Basat en el Best-seller “Vostè Pot Sanar la seva Vida” de LOUISE L. HAY.

Us fem una proposta molt especial sobre creixement personal! Us portem a Terrassa el fantàstic Seminari “SANA LA TEVA VIDA”, que portarem a terme durant tot un cap de setmana d’intens i sanador treball de creixement personal i que ja s’ha implementat a Espanya i a tot el món amb gran èxit!

“Sana la teva vida” és un programa de transformació personal acreditat i reconegut per Louise L. Hay, autora dels best-sellers “Vostè pot sanar la seva vida”, “El poder està dins de tu” i “Pensaments del cor”, entre d’ altres.  Aquests llibres ja han ajudat a transformar i millorar la vida a milers de persones a tot el món.

A Nordholistic impartim els cursos i tallers de desenvolupament personal Sana La teva Vida ja que són una potent oportunitat per a despertar al poder personal, al camí de la transformació i a l’enfortiment de l’autoestima.

“Per a canviar la teva vida per fora has de canviar tu per dins. En el moment en què et disposes a canviar, és sorprenent com l’univers comença ajudar-te, i et porta el que necessites” Louise L. Hay.

Objectius del curs:

Facilitar als participants un format intensiu per aprendre els punts bàsics de la filosofia de la Louise Hay per tal d’aprendre a sanar la teva relació amb tu mateix@, aprenent a comunicar-te i acollir al teu/teva nen@ interior, acompanyant-te amablement en el teu procés de canvi, sense jutjar-te ni criticar-te; descobrint els patrons i creences que et limiten i obtenint eines per transformar-les, per poder obrir-te al perdó i deixar anar el passat; aprenent a acceptar-te tal i com ets, com a suport per al canvi..

També revisarem la connexió ment-cos, els diversos rols de comunicació i les dinàmiques familiars que et puguin haver marcat, facilitant re connectar amb la teva intuïció i saviesa i reconèixer el teu propi valor personal.

Aconseguiràs:

 • Desenvolupar la consciencia sobre les teves creences limitadores, alliberar antigues emocions, promoure un diàleg intern positiu i avançar en el teu viatge d’acceptació a tu mateix.
 • Aprendre a gestionar la teva part emocional, mitjançant la feina amb el/la nen@ interior. Obrir-te camí cap el perdó, alliberar-te  de carregues del passat.
 • Aprendre a canviar patrons de pensament, emocions i actituds.
 • Reforçar sentiments d’auto acceptació, autovaloració i respecte cap a tu mateix@.
 • Enfortir la teva autoestima, construint una amorosa i autèntica relació amb tu mateix@
 • Profunditzar en el teu propi desenvolupament personal a través del mètode de Louise L. Hay.

Contingut del curs:

Es farà un treball de presa de consciència i de reparació sobre els següents temes:

 • El pensament: Creences limitadores vs. Creences potenciadores.
 • La connexió cos-ment : La Salut.
 • Les Relacions interpersonals.
 • El Procés del Perdó
 • El/la nen/a interior
 • L’Autoestima: Aprenent a estimar-me.

Metodologia:

 • Enfocament humanista, holístic i trans-personal,
 • Dinàmiques interactives i experimentals. Treball en petits grups, parelles i individual.
 • Exercicis de respiració, estiraments suaus, visualitzacions i ball.

PLACES OBERTES

Modalitat:  Intensiva de cap de setmana, amb places limitades a 10 persones. El seminari comença a les 9:30h del matí fins les 19:30h de la tarda cada dia. Hi ha una petita pausa pel matí, una altra per la tarda i una pausa d’una hora i mitja per dinar.

Horaris: Dissabte i Diumenge de 9:30 a 19:30 h.

Calendari: Dissabte 25 i Diumenge 26 de Gener del 2020.

Lloc: Nordholistic – Carrer Torrent 36, 08225 Terrassa

Què portar: Llibre Vostè pot Sanar la seva vida (pots comprar-ho en el centre a l’inici del curs, avisant per endavant), Roba còmoda, Mirall de mà, una fotografia de quan eres nen@, Llibreta i bolígraf, ampolla d’aigua.

Important saber que: Per a poder apreciar resultats és recomanable la lectura del llibre “Vosté pot sanar la seva vida” abans i/o després d’aquest seminari.

Imparteixen: Núria Palomo i Montse Viciana.

La Núria Palomo és la facilitadora i col·laboradora de Nordholistic en la que confiem plenament per conduir el Seminari “TU POTS SANAR LA TEVA VIDA” . La Núria és Life Coach i Facilitadora Certificada “Sana La teva Vida” by Louise L. Hay. Te una amplia formació i experiència en el Coaching personal, la Teràpia Sistèmica i la metodologia “SANA TU VIDA “de Louise L. Hay. Actualment continua ampliant la seva formació en Meditació i Teràpia Sistèmica. La Núria és una apassionada de motivar i acompanyar les persones a conèixer-se més a si mateixes, a descobrir el seu poder personal i a connectar amb la seva essència.  Tot això enfocat a que la persona descobreixi els seus propis recursos i es pugui crear una vida plena de benestar i realització personal!

De la Montse Viciana podríem fer una llista tan extensa de formacions, cursos i experiències com ho és la seva passió pel Coaching i el creixement personal. Tot i estar formada a l’Escola de Coaching Sostenible de Barcelona de la ma de l’Antònia Martin, no podem parlar de la Montse sense nomenar el ioga, la meditació, la PNL, el Reiki i la Naturopatia, disciplines de les quals es nodreix a diari. La Montse Viciana és junt amb el Josep Farell, l’ànima de Nordholistic i assisteix, recolza i aporta tots es seus coneixements i la seva experiència al Curs-Estudi “SANA LA TEVA VIDA”.

Et convidem a contactar-nos AQUÍ i t’explicarem tot allò que necessitis saber. No deixis passar aquesta oportunitat de sanar la teva vida. Mai estaràs sol, nosaltres t’acompanyem!

*Per assegurar la màxima qualitat dels nostres Cursos i degut a la demanda, és necessari reservar plaça. La inscripció es realitzarà per ordre i pagament de reserva.

Per reservar la teva plaça tindràs que formalitzar la teva inscripció amb el pagament de 50€ abans del 15 de Gener.

Lloc: Nordholistic – C/ Torrent, 36. 08225 – Terrassa-