Formació instructors IOGA TERAPÉUTIC i BODY INTELLIGENCE™

En aquesta ocasió us proposem una exclusiva formació per a totes aquelles persones que es dediquin o es vulguin dedicar a la meravellosa professió d’INSTRUCTORS DE IOGA especialitzats en IOGA TERAPÈUTIC i BODI INTELLIGENCE.

De la mà del IEY (Institut Europeu de Ioga) us presentem:

El ioga es crec inicialment per a persones sanes. Per a les persones malaltes ja existia l’Ayurveda, a més a l’Índia, país d’origen d’aquesta disciplina, no eren tan freqüents els problemes d’esquena ni d’estrès que patim a Occident. Ells des de petits se sentin en posició del lotus, la qual cosa alinea perfectament la seva columna, mentre que nosaltres en els nostres còmodes sofàs la deformem i afeblim. La nostra societat de benestar comporta patrons posturals summament perniciosos.

Tot això fa que asanas, (exercicis), que són saludables i beneficioses per a persones sanes hagin de ser substituïdes o adaptades per a persones amb certes patologies. Des de la nostra experiència i la d’altres professors, el 60% de les persones que comencen a practicar ioga no ho fan perquè estimen el ioga, sinó perquè creuen que els alleugés les seves molèsties, o perquè directament li ho ha recomanat el seu metge.

De manera que l’alternativa responsable com a professors és, o bé formar-nos per a poder atendre aquesta demanda i alleujar les seves malalties, o bé ser honestos i rebutjar a tota aquesta potencial clientela. I no sols és que perdem aquests alumnes, és que perdrem la meravellosa satisfacció que ens ofereix saber que dins de les nostres possibilitats estem ajudant a aquesta persona. No hi ha remuneració econòmica que pugui comparar-se a un comentari d’agraïment per la nostra labor, d’una persona alleujada.

A més en una societat competitiva com la que vivim, acostumada a l’esport i a excedir nostres limitis, el coneixement anatòmic del que som i el que fem ens protegeix d’aquesta inconsciència i del nostre ego competitiu, convidant-nos a respectar i escoltar el nostre cos.

El ioga és meravellós per a qui sap el que aquesta fent, però un asana mal realitzada o mal ensenyada, pot produir danys.

A qui va dirigit aquest curs

Professors de Ioga i Pilates, professionals de disciplines afins, fisioterapeutes i professionals del món de les teràpies, practicants de Ioga o persones interessades amb o sense experiència que desitgin aprofundir en aquest apassionant camp del Ioga. Adequat tant per a persones que desitgin dedicar-se professionalment com per a totes aquelles que desitgin augmentar els seus coneixements.

Per als quals sou o voleu ser professors, és una especialització summament valuosa, perquè us capacitarà per a poder acceptar tots aquests casos i patologies que d’una altra manera hauríeu de rebutjar.

No es necessita experiència:

Per als que simplement sou practicants o voleu ser-ho, us aporta igualment un coneixement anatòmic que accelerés la vostra evolució en la pràctica i us protegirà d’eventuals riscos, ajudant-vos a realitzar una pràctica mes profunda.

  • Dates  BARCELONA: 1 CAP DE SETMANA AL MES (4 MÓDULS): 18 i 19 de gener , 22 i 23 febrer, 21 i 22 de març, 25 i 26 d’abril de 2020.
  • Horari:

-Dissabtes de 9:30 a 14:30 h i de 16 a 20 h.

-Diumenges de 9:30 a 14:30 h i de 16 a 19 h.

  • PREU: MATRÍCULA: 100 €
    • MENSUALITAT: 260 € (4 Mensualitats).
  • Formadors: Josep Farell i Montse Viciana de l’espai de ioga NORDHOLISTIC de Terrassa, formadors acreditats i amb una dilatada experiència impartint diverses modalitats de Ioga: Hatha-Vinyasa, Power, Ashtanga, Ioga Terapèutic i especialitzacions com a ioga per a embarassades i nens. A més, formats en P.N.L., Coaching i Naturopatía.
  • Lloc: Nordholistic Carrer Torrent, 36 de Terrassa, Barcelona.
  • Telèfon de contacte i reserves: 657970633.
  • INFORMACIÓ I RESERVES: Instituto Europeo de Yoga 635652247 / 657970633.

Matrícula i reserva de plaça: Per a reservar la plaça cal avançar la quantitat de 100 euros en concepte de matriculació. La resta de l’import serà abonat el primer dia del curs en el cas dels intensius o en les quotes mensuals corresponents en el cas de la modalitat anual.

Una vegada abonada la matrícula, si us plau, notifica-ho via whatsApp o sms al 657970633.

La reserva de plaça s’ingressarà prèviament a l’inici de la formació en el núm. de compte de l’Institut Europeu de Ioga. L’import de la matrícula només serà reemborsable per anul·lació de l’interessat fins a 45 dies de vista de l’inici de la formació:

ENTITAT/BANC: 

CAJA RURAL DEL SUR

N° de compte / IBAN: 

ES48 3187 0041 65 3400170613

TITULAR: FORMACION YOGA
CONCEPTE: NOM I COGNOMS

CERTIFICACIÓ

Després d’acabar la formació, rebràs un certificat d’Especialització en Ioga Terapèutic & Bodi Intelligence™ avalat pel Institut Europeu de Ioga i per AEPPEY (Associació Espanyola de Professionals, Practicants i escoles de Ioga), així com per la Xarxa Yoga10.

Aquest certificat computarà com a hores per a l’obtenció del MÀSTER EN YOGATERAPIA que el IEY ofereix i que podràs realitzar si ho desitges. Truca’ns i t’informarem de com aconseguir-ho.

El Institut Europeu de Ioga és una Escola reconeguda a nivell mundial per la INTERNATIONAL IOGA FEDERATION , la IOGA ALLIANCE, INTERNATIONAL IOGA ALLIANCE i la EUROPEAN IOGA ALLIANCE.

logo_100_7 copia

Teniu tot la informació AQUÍ .