FORMACIÓ DE IOGA PER A EMBARASSADES

En aquesta ocasió us proposem una exclusiva formació per a totes aquelles persones que s’hi dediquin o es vulguin dedicar a la meravellosa professió de  FORMADORS/INSTRUCTORS DE IOGA especialitzats en IOGATERÀPIA per a l’embaràs.

De la mà del IEY (Instituto Europeo de Yoga) us presentem:

La Iogaterapia especialitzada en l’Embaràs i el Postpart per a la vivència d’un procés Feliç a través d’una guia de qualitat i professionalitat. El ioga és una disciplina que va néixer a l’Índia fa mes de 5000 anys i té com a meta aconseguir l’harmonia interior i millorar la qualitat de vida. Amb harmonia es refereix a obtenir un estat de benestar tant físic com mental.

L’embaràs transformarà per sempre la vida de la futura mamà, la seva realitat i el seu futur. En ser beneïda amb el “Do” que tenim les dones per a crear una vida dins del nostre propi cos, tot el que la futura mare experimenti, senti, escolti i manifesti, formarà part del desenvolupament del seu fill.

El ioga no assegura un embaràs i part fàcil i sense complicacions, però a través de totes les seves tècniques farà que la mare prengui consciència del seu cos i ment i es relaxi durant el procés. Amb la pràctica de ioga hi haurà zones del cos de la gestant que s’alliberin de càrregues i estrès. És molt important el contacte amb altres futures mares embarassades, serà un espai per a compartir felicitat, experiències, així com també les seves pors i inseguretats.

És un acompanyament físic-mental en tot el procés de gestació, on ajudarà les futures mares a posar-se en contacte amb el seu bebè, a sentir-lo, a estimar-lo i a connectar-se amb ell a través d’exercicis i meravelloses meditacions.

Cada vegada hi ha mes classes especialitzades en ioga prenatal, on l’enfocament és totalment terapèutic i beneficiós per a les gestants. És una bona opció triar el ioga durant l’embaràs ja que la futura mare aprendrà a reconèixer, connectar-se i sentir es cos. Una cosa molt important durant l’embaràs i part.

El procés tan meravellós de donar a llum depèn en gran manera de saber-te guiar per la intuïció, el ioga treballa entre altres coses a reconèixer, confiar i guiar-nos també per la intuïció

El procés psico-emocional i energètic es té molt en compte. Aquesta no és una formació que es limiti a obrir els malucs, controlar i potenciar el sòl pèlvic i ensenyar a respirar i relaxar-se a la futura mare. És molt més. és un procés d’auto-creixement i alliberament de patrons.

Aquesta és una formació d’especialització en la qual ajudem a portar vides al món i despertar en la mare una gran fortalesa i equilibri, ajudant amb això al futur equilibri emocional del bebè. És per això que aquesta responsabilitat ha de ser ensenyada amb respecte, qualitat i professionalitat.

 • Dates BARCELONA: MODALITAT INTENSIVA 30 i 31 d’agost i 1 de setembre
 • Horaris:
  • Divendres de 17:00 a 21:00 h
  • Dissabe de 10:00 a 14:30 h i de 16:00 a 20:00 h.
  • Diumenge de 10:00 a 14:30 i de 16:00 a 19:00 h.
 • PREU: 380 euros (50 per a reservar i la resta en un únic pagament).
 • Formadors: Montse Viciana de l’espai de ioga NORDHOLISTIC de Terrassa, formadora acreditada i amb una dilatada experiència impartint diverses modalitats de Ioga: Hatha-Vinyasa, Power, Ashtanga, Ioga Terapèutic i especialitzacions com a ioga per a embarassades i nens. A més, formada en P.N.L., Coaching i Naturopatía.
 • Lloc: Nordholistic Carrer Torrent, 36 de Terrassa, Barcelona.
 • Telèfon de contacte i reserves 657970633.

INFORMACIÓ I RESERVES: Institut Europeu de Ioga 635652247 / 657970633.

Teniu tota la informació AQUÍ .