Skip to content

ROCKET IOGA

L’evolució de l’Ashtanga IOGA

El Rocket Ioga està inspirat en l’Ashtanga Ioga tradicional però enriquint les sequències dinàmiques amb poderoses variacions que ens obliguen a treballar la nostra musculatura, elasticitat i equilibri, aplicant alhora, els cadenats energètics, els bandhas.

Per a despertar la teva creativitat

Rocket Ioga és una de les seqüències de ioga més dinàmiques que hi ha. La seva creació, en els anys 80, se li deu al rocker Larry Schultz, (professor de ioga de la banda “Grateful Dead”) Larry, era practicant d’Ashtanga ioga tradicional i després de molts anys al costat del seu mestre Sri. Pattabhi Jois va decidir adaptar els aspectes tradicionals de la pràctica per a no sols fer-la accessible a tota mena de públic (modificacions), si no permetre als seus estudiants experimentar postures mes avançades procedents de la 1ra, 2ona i 3ra sèrie d’Ashtanga, aquest acostament més «lliure» i creatiu permet que les persones tinguin una major sensació de progrés i agilitat incloent no sols postures dempeus o assegudes si no postures d’equilibri i inversions.

En el model de Rocket ioga progressiu a Nordholistic, adaptem les postures per fer-les accesibles a la majoría de les persones, explorant  la primera, 2ona i 3ra.sèrie de Rocket amb vinyasas / seqüències que et farà gaudir de la llibertat d’expressió que té el teu cos i al mateix temps enriquir-te amb la saviesa mil·lenària del ioga.

HORARIS CLASSES ROCKET IOGA

Estem muntant els grups de Rocket Ioga!  Si estàs interessat, t’animem a que contactis amb nosaltres.