Skip to content

REIKI

SALUD / ENERGIA / SANACIÓ/ ALINEAMENT / CONSCIÈNCIA

EL REIKI és una tècnica de canalització de l’energia universal a través de la persona, amb símbols de poder, per poder ser utilitzats en el moment adequat.
mandala-1826806_1920

MÈTODE USUI SHIKI RYODO

Usui Shiki Ryoho és la paraula japonesa que serveix per identificar el “Sistema Usui de Curació Natural per Imposició de mans” i va ser la que va utilitzar el Doctor i Mestre Mikao Usui per batejar el sistema de sanació que avui coneixem com Reiki.

QUIN SIGNIFICAT TÉ

REIKI és una paraula japonesa i significa REI “universal” i KI “energia”. És l’energia Universal de la qual tots formem part i és eterna, sempre hi és per ser canalitzada, només depèn de nosaltres que ella es pugui manifestar, no ho oblideu que som energia i que arribant a la font d’on provenim estarem amb la nostra veritable essència.

D’ON PROVÉ

REIKI ens ha arribat a nosaltres des del Japó, a través d’un doctor anomenat Mikao Usui, que amb la seva tasca de recerca espiritual se li van ser atorgades les eines per poder compartir-les cap a tots els éssers per alleujar el sofriment i poder ser ensenyades a totes les persones que sentin aquesta tècnica REIKI.

COM PODEM CANALITZAR-LA

Tots som fonts de la mateixa font, l’energia és la mateixa per a tots, podem arribar cap a ella, però, quin vehicle utilitzarem ? Hi ha moltes tècniques que per les quals es pot canalitzar aquesta energia, el que diferencia el REIKI a les altres és que aquesta energia es canalitza a través d’iniciacions rebudes per mestres de REIKI que faran de transmissors perquè aquest canal arribi fins a nosaltres i siguem emissors d’aquesta energia.

Quan ja som iniciats en REIKI aquest canal ja està en nosaltres per compartir-cap a tot ser que el nostre cor senti a través de la imposició de mans, però sobretot amb humilitat i senzillesa, per descomptat que el REIKI també ho aplicarem al nostre ésser per a la nostra pròpia evolució.

A Nordholistic oferim FORMACIÓ en REIKI.

LES INICIACIONS

La pràctica del Reiki té tres graus o nivells, i el grau del mestria, depenent de les diferents iniciacions. Es componen d’una part teòrica, una part pràctica i la iniciació de cada nivell.
A l’alumne se li lliura dossier i diploma.