Skip to content

MEDITACIÓ

SALUT / ENERGIA / SANACIÓ/ ALINEAMENT / CONSCIÈNCIA

L’essència de la meditació és una sola: el desenvolupament de la consciència. La consciència expandida.
mandala-2859029_1280

Durant milers d’anys la gent ha utilitzat la meditació per anar més enllà dels pensaments estressants de la ment i els trastorns emocionals, cap a la pau i la claredat de la consciència del moment present (aquí i ara). La varietat de tècniques de meditació, les tradicions i les tecnologies són gairebé infinites.

Aquests són els regals més preuats de la meditació. Les persones se senten atretes inicialment a la meditació per moltes raons diferents. Algunes persones comencen a meditar per alguna recomanació mèdica, buscant obtenir beneficis de salut relacionats amb la seva pressió arterial, reducció d’estrès o per aconseguir tenir un son reparador. Altres s’acosten a la meditació buscant alleujament a pensaments dolorosos, de por o d’enuig que es troben constantment en la seva ment. I altres s’acosten a la meditació per aconseguir una major comprensió i connexió amb si mateixos, o per millorar la seva habilitat de concentració.

És cert que el propòsit de la meditació depèn del meditador, però també és cert que qualsevol persona que medita regularment rep beneficis profunds a tots aquests nivells: físic, mental, emocional i espiritual.

Aquests són alguns dels beneficis:

  • Alleujament de l’estrès i l’ansietat (la meditació mitiga els efectes de la resposta de “lluita o fugida” disminuint la producció de les hormones de l’estrès).
  • Disminució de la pressió arterial i la hipertensió.
  • Disminució en els nivells de colesterol.
  • Obtenim un ús més eficient de l’oxigen que és utilitzat pel nostre cos.
  • Augment de la producció de l’hormona DHEA anti-envelliment.
  • Un somni regenerador.

En un important estudi realitzat per l’Hospital General de Massachusetts, es va poder comprovar, que en tan sols vuit setmanes, la meditació ajudava a que la gent se sentis més tranquil·la i també es van produir canvis en diverses àrees del cervell, incloent el creixement en les àrees associades amb la memòria, l’empatia, el sentit de si mateix i la regulació de l’estrès.

CALENDARI MEDITACIONS GUIADES

Concerts meditatius de Lluna plena 2022

L’horari de 20:15 h. a 21 h.

Dilluns 16 de Juny

Dilluns 21 de Juny *Solstici d’estiu*

Dilluns 11 de Juliol

Dilluns 12 de Setembre

Dilluns 10 d’Octubre

Dilluns 7 de Novembre

Dilluns 5 de Desembre

Vols el nostre CALENDARI LLUNAR 2020 imprimible? Pots descarregar-lo AQUÍ.